Valet service

Als TDC Chauffeursdiensten zijn wij de afgelopen 20 jaar uitgegroeid tot een van de meest ervaren partijen met betrekking tot de verzorging van Valet Parking op vrijwel dagelijkse basis. TDC Chauffeursdiensten verzorgt deze Valet service voor zowel directe opdrachtgevers, evenementenlocaties en diverse bureaus van 5 tot 500 auto’s. Vanzelfsprekend is iedere Valet Parking opdracht weer maatwerk, neemt u dus gerust contact op met een van onze medewerkers om de mogelijkheden te bespreken of vraag direct online een offerte aan.

Hoe werkt een Valet Parking?

Scherp en netjes lijnen de privé chauffeurs van TDC Chauffeursdiensten zich op bij de entree van uw evenement / locatie. Zodra de bezoekers arriveren wordt de deur open gehouden door een van onze gastheren om iedereen hartelijk welkom te heten. Een van de valet chauffeurs stapt rustig in nadat hij het parking kaartje heeft overhandigd aan de eigenaar van de auto. Vervolgens wordt de auto voorzichtig op de bewaakte parkeerplaats geparkeerd in de omgeving van de locatie. Hier staat de sleutelhouder reeds te wachten om de sleutels te verzamelen en per auto weg te hangen in de sleutelkluis.

Neem contact met ons op 

Z

Als u geïnteresseerd bent in onze diensten of hier vragen over heeft, dan kunt u contact opnemen met TDC via het reactieformulier.

Z

Mocht u tegen problemen aanlopen, laat het ons dan even weten in de reacties! Wij helpen u hier graag verder mee.

Z

Uw gegevens zijn veilig bij ons.

Studentchauffeur

Over ons

TDC is ruim 20 jaar actief in het leveren van diensten voor een breed scala aan opdrachtgevers. TDC is inmiddels uitgegroeid tot een chauffeursservice met ruim 750 actieve chauffeurs!

Contact 

TDC kantoor Amsterdam
Kraanspoor 50
1033 SE Amsterdam

TDC kantoor Utrecht
Savannahweg 17
3542 AW Utrecht