Shuttle Service

Op zoek naar een shuttle dienst? Neem nu contact op voor professioneel maatwerk
ReserverenOfferte aanvragen

Shuttle Service

Bij veel kantoorgebouwen is de aansluiting op het openbaar vervoer allerminst gunstig. Als oplossing biedt TDC Chauffeursdiensten het inzetten van chauffeurs voor een pendeldienst ten behoeve van de medewerkers van het betreffende kantoor. De medewerkers zijn dan gegarandeerd van een optimale vervoersstroom van- en naar de werkplek, onnodige irritaties en vertragingen worden voorkomen ter bevordering van de werklust. Buiten het zakelijke vlak om is het ook mogelijk deze dienst in te zetten voor feesten en partijen, om te zorgen dat alle genodigden veilig en wel op bestemming aankomen.

Maatwerk

TDC Chauffeursdiensten zet haar chauffeurs in voor zeer diverse opdrachtgevers. Vanzelfsprekend is iedere opdracht maatwerk, neemt u dus gerust contact op met één van onze medewerkers om u te laten adviseren. Of vraag hierboven direct een offerte aan.
Doordat er met studentchauffeurs wordt gewerkt, is TDC erg flexibel. U kunt dus gebruik maken van de pendeldienst op elk gewenst moment!

Neem contact met ons op 

Z

Als u geïnteresseerd bent in onze diensten of hier vragen over heeft, dan kunt u contact opnemen met TDC via het reactieformulier.

Z

Mocht u tegen problemen aanlopen, laat het ons dan even weten in de reacties! Wij helpen u hier graag verder mee.

Z

Uw gegevens zijn veilig bij ons.

Studentchauffeur

Over ons

TDC is ruim 20 jaar actief in het leveren van diensten voor een breed scala aan opdrachtgevers. TDC is inmiddels uitgegroeid tot een chauffeursservice met ruim 750 actieve chauffeurs!

Contact 

TDC kantoor Amsterdam
Kraanspoor 50
1033 SE Amsterdam

TDC kantoor Utrecht
Savannahweg 17
3542 AW Utrecht