Studentchauffeur

Ervaren en representatieve studentenchauffeurs in heel Nederland
Reserveer nuDirect een offerte
Voordelen van een studentchauffeur
Het geld dat u uitgeeft aan een chauffeur van of naar Amsterdam verdient u makkelijk terug, omdat u ondertussen kunt doorwerken of uitrusten. U betaalt voor een studentchauffeur in Amsterdam in principe geen voorrijkosten. Als u bijvoorbeeld een diner of een feestelijke aangelegenheid hebt in Amsterdam kan een studentchauffeur uitkomst bieden als u een drankje wilt nuttigen. In de wachttijd kan de chauffeur bijvoorbeeld uw auto wassen of een boodschap doen.
Studentchauffeur
De studentenchauffeurs van TDC Chauffeursdiensten is een zeer goed opgeleide chauffeur met uitstekende rijkwaliteiten. De kandidaten worden door TDC Chauffeursdiensten zorgvuldig gescreend en intern getraind. De inzet van een studentchauffeur is de meest flexibele vorm van de inzet van een chauffeur, u kunt zelf bepalen wanneer u de chauffeur inzet en hoe vaak u wenst gebruik te maken van een chaffeur. Uiteraard houdt TDC er rekening mee dat u zo vaak mogelijk dezelfde chauffeur krijgt voor uw ritten, hiervoor wordt gebruik gemaakt van een speciaal onwikkelt planningsysteem, waarin al uw specifieke wensen staan beschreven maar ook wie wanneer ingezet voor welke opdrachtgever.
Uw eigen voorkeuren
De student weet wat uw voorkeuren zijn wat betreft rijstijl, service en andere zaken als de deur open houden, auto wassen en uw favoriete krant. De student chauffeur zal zich bij iedere klant aanpassen aan zijn wensen. Dat is het verschil van TDC Chauffeursdiensten. U hoeft zich nergens meer zorgen om te maken, de studentenchauffeurs bereiden zich uitstekend voor op de route en uw programma. Ze zijn op de hoogte van de situatie op de Nederlandse wegen en zullen bij file desnoods een alternatieve route nemen om u op tijd op uw afspraak te laten komen.

Neem contact met ons op 

Z

Als u geïnteresseerd bent in onze diensten of hier vragen over heeft, dan kunt u contact opnemen met TDC via het reactieformulier.

Z

Mocht u tegen problemen aanlopen, laat het ons dan even weten in de reacties! Wij helpen u hier graag verder mee.

Z

Uw gegevens zijn veilig bij ons.

Studentchauffeur

Over ons

TDC is ruim 20 jaar actief in het leveren van diensten voor een breed scala aan opdrachtgevers. TDC is inmiddels uitgegroeid tot een chauffeursservice met ruim 750 actieve chauffeurs!

Contact 

TDC kantoor Amsterdam
Kraanspoor 50
1033 SE Amsterdam

TDC kantoor Utrecht
Savannahweg 17
3542 AW Utrecht