Directiechauffeur

Een gediplomeerde directie chauffeur met ruime rijervaring

ReserverenOfferte aanvragen

Flexibel

 

Veel bedrijven zetten een directie chauffeur in voor de toplaag van de onderneming. Men kan er dan voor kiezen om een chauffeur zelf werven en te selecteren en natuurlijk op de payroll te zetten. Veelal van de managers zijn vaak zakenreis waarin de chauffeur niet productief is. TDC Chauffeursdiensten biedt flexibele oplossingen voor het inhuren van een directiechauffeur, met het Detachplus concept.

>

Productieve chauffeur?

 

TDC werft voor u de geschikte kandidaat en neemt de chauffeur in dienst. U betaald alleen de uren van de directiechauffeur die daadwerkelijk afneemt voor een concurrende tarief. Zo zit u nooit met een directiechauffeur die niet productief is en blijft u dus flexibel met de inzet van een chauffeur maar heeft u wel de garantie dat u altijd dezelfde chauffeur heeft waar een vertrouwensband mee is ontstaan.

Neem contact met ons op 

Z

Als u geïnteresseerd bent in onze diensten of hier vragen over heeft, dan kunt u contact opnemen met TDC via het reactieformulier.

Z

Mocht u tegen problemen aanlopen, laat het ons dan even weten in de reacties! Wij helpen u hier graag verder mee.

Z

Uw gegevens zijn veilig bij ons.

Studentchauffeur

Over ons

TDC is ruim 20 jaar actief in het leveren van diensten voor een breed scala aan opdrachtgevers. TDC is inmiddels uitgegroeid tot een chauffeursservice met ruim 750 actieve chauffeurs!

Contact 

TDC kantoor Amsterdam
Kraanspoor 50
1033 SE Amsterdam

TDC kantoor Utrecht
Savannahweg 17
3542 AW Utrecht