Privechauffeur

Prive chauffeur gezocht? Ontvang vandaag nog een vrijblijvende offerte op maat

Reserveer nuDirect een offerte

Effectieve werktijd

De toenemende drukte op het Nederlandse wegennet zorgt ervoor dat u steeds minder externe afspraken op een dag kunt plannen. Wanneer u een chauffeur van TDC in zet kunt u de verloren reistijd omzetten in effectieve werktijd. Dit zorgt er onder andere voor dat u uitgerust en veilig aankomt op uw afspraak.

Doe waar u goed in bent..

Door onze jarenlange ervaring en een effectief planningsysteem, kunt u op elk gewenst moment gebruik maken van een prive chauffeur en wanneer u het nodig acht. Dit zorgt er mede voor dat u in drukke tijden ontlast wordt van uw werkdruk. Zo doen onze chauffeurs waar zij goed in zijn en u ook.

Representatief & betrouwbaar

De privé chauffeurs van TDC chauffeursdiensten worden uiterst streng geselecteerd door onze werving & selectie afdeling, hierbij staan presentatie en betrouwbaarheid natuurlijk centraal. Iedere chauffeur heeft een uitgebreide screening en rijtraining doorstaan om u zo comfortabel en veilig mogelijk van dienst te zijn. De service staat bij ons hoog in het vaandel.

Neem contact met ons op 

Z

Als u geïnteresseerd bent in onze diensten of hier vragen over heeft, dan kunt u contact opnemen met TDC via het reactieformulier.

Z

Mocht u tegen problemen aanlopen, laat het ons dan even weten in de reacties! Wij helpen u hier graag verder mee.

Z

Uw gegevens zijn veilig bij ons.

Studentchauffeur

Over ons

TDC is ruim 20 jaar actief in het leveren van diensten voor een breed scala aan opdrachtgevers. TDC is inmiddels uitgegroeid tot een chauffeursservice met ruim 750 actieve chauffeurs!

Contact 

TDC kantoor Amsterdam
Kraanspoor 50
1033 SE Amsterdam

TDC kantoor Utrecht
Savannahweg 17
3542 AW Utrecht