Chauffeur woon- werkverkeer

ReserverenOfferte aanvragen

Van huis naar kantoor?

 

Veel managers verspillen vele uren per week door in de, helaas onvermijdelijke files te staan alleen al om van huis naar kantoor te rijden en aan het einde dag weer terug. TDC Chauffeursdiensten lost dit probleem graag voor u op door een privé chauffeur in te zetten die u ‘s ochtends netjes ophaalt bij uw huis adres, in uw eigen auto naar kantoor rijdt en einde van de werkdag weer keurig naar huis rijdt voor een vast bedrag per dag.

Z

Voorbereid naar een afspraak

 

Zo kunt u op een hele efficiënte manier gebuik maken van het gemak van een privé chauffeur. Uw kunt zich rustig voorbereiden op uw dag door alvast wat stukken door te lezen, uw mail te checken of gewoon even lekker de ochtendkrant te lezen. U komt heerlijk uitgerust en veilig op kantoor aan en stemt met de chauffeur af wanneer hij u weer naar huis zal brengen. Mocht het zo zijn dat u gedurende de dag nog allerlei externe afspraken heeft, kunt u hiervoor natuurlijk ook uw privé chauffeur inzetten

Neem contact met ons op 

Z

Als u geïnteresseerd bent in onze diensten of hier vragen over heeft, dan kunt u contact opnemen met TDC via het reactieformulier.

Z

Mocht u tegen problemen aanlopen, laat het ons dan even weten in de reacties! Wij helpen u hier graag verder mee.

Z

Uw gegevens zijn veilig bij ons.

Studentchauffeur

Over ons

TDC is ruim 20 jaar actief in het leveren van diensten voor een breed scala aan opdrachtgevers. TDC is inmiddels uitgegroeid tot een chauffeursservice met ruim 750 actieve chauffeurs!

Contact 

TDC kantoor Amsterdam
Kraanspoor 50
1033 SE Amsterdam

TDC kantoor Utrecht
Savannahweg 17
3542 AW Utrecht