Onze tarieven

U heeft al een studentchauffeur voor slechts € 30,15 per uur (excl. 21% BTW)!

Bent u benieuwd naar de kosten van een chauffeur? Vult u onderstaand formulier in met uw contact- en ritgegevens en u ontvangt zo spoedig mogelijk een op maat gemaakte offerte van TDC Chauffeursdiensten!

Reiskosten

Doordat veel van onze chauffeurs studenten zijn, en zij beschikken over een OV-chipkaart zullen er over het algemeen geen reiskosten in rekening worden gebracht bij doordeweekse ritten. Aangezien de meeste chauffeurs een week-OV hebben, zal dit bij weekendritten wel vaker voorkomen.

Bij ritten waarbij de chauffeur genoodzaakt is een auto te gebruiken om naar het startadres of eindadres te rijden, zal een vergoeding van € 0,42 per km worden doorberekend. Natuurlijk is het voor ieders belang dat de chauffeur dichtbij woont. 

Prijsberekening

In rekening worden gebracht de uren; die de chauffeur chauffeurend (=rijtijd), c.q. wachtend (=wachttijd) ten behoeve van de opdrachtgever doorbrengt, waarbij naar boven wordt afgerond op één vierde uur.

De door de chauffeur gemaakte reistijd (voorrij-uren) wordt niet in rekening gebracht indien de chauffeur het startadres binnen een half uur heeft kunnen bereiken. Is de door de chauffeur gemaakte reistijd langer dan een half uur dan wordt het eerste half uur van zowel de reistijd voor de rit als de reistijd na de rit (bij hetzelfde vertrek- als eindpunt) niet in rekening gebracht.

Uren

Indien het startadres afwijkend is van het eindadres, worden de reisuren retour naar het startadres in rekening gebracht. Per rit wordt er minimaal 3 uur in rekening gebracht.

Voor avond-, nacht- en weekendritten wordt geen extra toeslag per uur geheven, en wordt er ook minimaal 3 uur in rekening gebracht. De kosten voor het eten van de chauffeur tijdens een rit vanaf 10 uur zijn € 15,-

Neem contact met ons op 

Z

Als u geïnteresseerd bent in onze diensten of hier vragen over heeft, dan kunt u contact opnemen met TDC via het reactieformulier.

Z

Mocht u tegen problemen aanlopen, laat het ons dan even weten in de reacties! Wij helpen u hier graag verder mee.

Z

Uw gegevens zijn veilig bij ons.

Studentchauffeur

Over ons

TDC is ruim 20 jaar actief in het leveren van diensten voor een breed scala aan opdrachtgevers. TDC is inmiddels uitgegroeid tot een chauffeursservice met ruim 750 actieve chauffeurs!

Contact 

TDC kantoor Amsterdam
Kraanspoor 50
1033 SE Amsterdam

TDC kantoor Utrecht
Savannahweg 17
3542 AW Utrecht